Contact

Contact

Wil je meer weten? Bel, mail of stuur je berichtje via het contactformulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Thank you for your message!

Hot Pepper
Haarlemmerstraatweg 11 • 1165MJ • Halfweg
info@hot-pepper.tv
020-2615049
Facturen naar: administratie@hot-pepper.tv

Onze algemene voorwaarden

Hot Pepper is een Creative Video Agency gespecialiseerd in videoproductie voor alle digitale platformen.

BRANDED
CONTENT
Corporate
Originals
Werkwijze

CREATIE

Hot Pepper is jong en creatief. We kennen het digitale landschap door en door. Je wilt een boodschap overbrengen op een specifieke doelgroep. Wij weten hoe. We creëren content die prikkelt, boeit en vasthoudt. We zoeken de grens op en gaan erover heen. We maken content waar over wordt gepraat. Relevant, shockerend, deelbaar en vermakelijk. Content die blijft hangen dus. En smaakt naar meer.

PRODUCTIE

De denkers willen, gaan de doeners maken. Wij hebben de doeners. We produceren video’s van begin tot eind, met oog voor detail. Licht, locatie, props, cast. Voor een goede prijs leveren we een maximaal product af. En wil je de video liever vandaag dan morgen? Dat snappen wij. We’ll get the job done.

Werkwijze

DISTRIBUTIE

Nadat we de content hebben bedacht en geproduceerd, onderzoeken we via welk kanaal je de doelgroep het best bereikt. Heb je al een eigen kanaal? Dan leggen we deze onder de loep en maken we de perfecte contentstrategie om de beoogde doelgroep te bereiken. Effective channel management noemen we dat. Goede content zet de kijker in actie. Goede strategie houdt ze actief.

Klanten

Team

Ons kantoor zit in de oude suikerfabriek te Halfweg. We hebben een groeiend team van vaste medewerkers, geweldige stagiairs en een pool van freelance professionals.

team

Romario van 't Land

Eigenaar

Michael Bihary

Creative Director

Tessa Klein

Regie & Video Editor

Kevin Grin

Senior AV Specialist

Kimberly Janssen

Efficiency Manager

Bo Kasten

Producer

Rik van der Borg

Creative Producer

David Jansen

Camera & Video Editor
team

Naomi Windt

Video Editor

Chris de Josselin de Jong

Junior AV'er & Producer

Nordin Böhm

Junior AV'er

Timo Los

Junior AV'er

Lorenzo Smit

Junior AV'er

Raaf Stolte

Junior AV'er

#Video
Awards

De #Video Awards is de belangrijkste vakprijs voor makers, producenten, agencies, bureaus, merken en platformen van online video.

#Video
Awards

Wil je meer weten over de #Video Awards? Ga naar videoawards.nl
Videoawards.nl

 

De #Video Awards zijn in het leven geroepen om stil te staan bij al het mooie werk wat er gemaakt wordt in de online video wereld. Tijdens de coronapandemie is er veel meer behoefte aan content. Daardoor zien we dat nieuwe platformen, films en series als paddenstoelen uit de grond schieten. Wij reiken dit jaar 14 awards uit.

Vergelijkbare awardshows in Nederland focussen zich exclusief op influence-driven en/of influencer-made content. Bij de #Video Awards zijn we inclusief er is namelijk geen onderscheid tussen influencers, acteurs, actrices, agecies en/of producenten.

Ook maakt het voor de #Video Awards niet uit op welk digitaal platform de content uitgezonden wordt. Iedereen moet kunnen deelnemen.